УСЛУГИ

АЛЕКС БИЛД 88 ЕООД предлага пълна гама от услуги за вашият покрив. Разбрете повече за някои от услугите, които предлагаме и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от някоя от тях.

Цялостен или частичен ремонт на покриви

Забелязвате ли някакъв проблем с вашия покрив? Не се колебайте и се свържете с нас преди всякакви други щети. АЛЕКС БИЛД 88 ЕООД ще ви насочи по въпроса и ще ви помогне да ремонтирате покрива си безпроблемно. Нашите работници получават задълбочено обучение за този процес и получават най-новите и гарантирани инструменти за работа. Нашите работници са известни със своята отдаденост на работата си. За разлика от други строителни фирми, нашите работници по време на работа продължават да си сътрудничат с нашите клиенти. Така че, не чакайте, свържете се с нас възможно най-рано, ако имате нужда от цялостен или частичен ремонт на покрив.

Реновиране на стари покриви

Ние предлагаме професионален екип, който работи само за да отговори на изискванията на нашите клиенти. Нашият екип е специализиран в реновирането на стари покриви. Нашият екип се съобразява с най-новите технологии и техники за покриви. Те са обучени за работата си, за да могат да работят ефективно на място. Качеството и издръжливостта на нашите продукти говорят сами за себе си. Нашите служители разкриват своя потенциал и винаги са отговаряли на очакванията на нашите клиенти, когато стане дума за реновиране на стар покрив.

Изграждане на нови покриви

Може да се нуждаете от подмяна на покрив, който е от времето на Чарли Чаплин. Покрив, който е износен, повреден или много стар, има нужда от подмяна. Следващият въпрос е на кого да се доверите? Доверете се на АЛЕКС БИЛД 88 ЕООД разбира се. Новият покрив ще даде на къщата ви защитата, от която се нуждае, а нашият екип се грижи тя да остане сигурна за дълго време. Вместо да ремонтирате старият износен покрив, ви съветваме да го смените, за да се отървете от повтарящи се повреди и разходи за ремонт. Това не само ще придаде свеж вид на вашия имот, но и ще ви спести много пари. Инвестирането в собствен имот е най-важната и най-възнаграждаваща задача за всеки.

Полагане на хидроизолация

Нашият екип преминава през строга програма за обучение, а по-нататъшното обучение поддържа екипа ни във връзка с настоящите стандарти за покриви и ги подготвя за най-ефективното изпълнение. Когато някои клиент се нуждае от хидроизолация, ние му предоставяме най-рентабилния и най-подходящия вариант за тях. Нашата цел е не само да защитим вашия покрив, но и да го направим привличащ вниманието. И така, какво чакате, вземете телефон и ни се обадете за да извършим полагане на хидроизолация на вашият покрив.

Тенекеджийски услуги - ремонт и подмяна на улуци

Ако нямате водосточна система или вашите улуци са запушени или в лошо състояние, тогава почвата до основата ви ще бъде ерозирана поради дъжд, което ще доведе до гниене на дървесината. Сградите и конструкциите се различават по характеристики и ние разбираме това много добре. Ако улуците са монтирани правилно, вашата инвестиция е защитена,също така те подобряват красотата на вашия имот. Вниманието към този детайл може да гарантира правилния монтаж и функциониране, което води до дълъг живот на вашия покрив и улуци. Нашите различни видове налични улуци могат да се приспособят към всякакъв тип структура.

ПОКРИВНИ РЕМОНТИ ОТ А ДО Я

1. Ремонт на покрив със стари или нови керемиди; Пренареждане на керемиди, Частични покривни ремонти
– Пренареждане и претърсване на керемиди
– Ремонт покрив с метални керемиди
– Воалит за под керемиди, полиестерно фолио
– Монтаж на битумни керемиди върху скатни покриви

2. Нови покривни конструкции
– Изграждане на дървени и метални конструкции
– Табакери, усвояване на тераси, навеси и гаражи

3. Хидроизолация на покриви; на панелни блокове или на скатни покриви
– Хидроизолация с български и вносни материали
– Течна хидроизолация ”Изомакс”
– Сваляне на филц (баластра) от плоски покриви

4. Надстройка на таван и усвояване на тераси
– Надулучна и подулучна пола, улами, капандура
– Обшивка на борд, Шорц, Капак
– Калканна ламарина, Палатна обшивка
– Шапка на комин, Обшивка комин, Обшивка капандура, Обшивка отдушник

5. Покривни тенекеджийски услуги
– Ремонт на улуци обикновени, поцинковани (Български) и безшевни (Американски)
– Подмяна на водосточни тръби, подмяна на скоби за улуци, гривни за водостоци, водосборно казанче

Нашите предимства

АЛЕКС БИЛД 88 ЕООД се отличава от своите конкуренти, със следните предимства:

Бързо изпълнение
Гаранция за удовлетворение на клиента
Достъпни цени
20 години опит в бранша
Къде работим:

Цяла България

E-mail:

alexbuild88@gmail.com

Телефон за връзка:

0896 170 710